Українська Біржа Благодійності запустила платформу dobro.ua

Щедрий День знань

Дорогі наші благодійники, помічники, однодумці та небайдужі люди, звертаємось до Вас із проханням подарувати дітям щасливий та радісний початок навчання у школі! Допоможіть закупити 60 наборів канцтоварів для діток з нужденних сімей! Швидко мине літо, а з приходом осені розпочнеться новий навчальний рік. 1 вересня ми будемо святкувати День першого дзвоника. Це – важлива подія не тільки для дітей, але й для їхніх батьків. Підготовка до неї – нелегка та відповідальна справа. 
Потрібно забезпечити дитину усім необхідним для навчання. Світова пандемія внесла значні корективи в наше звичне життя. Карантин став справжнім викликом для багатьох груп населення. Особливо це важке випробування для соціально вразливих сімей. Їхнє скрутне становище перетворилось на справжнє психологічне та матеріальне випробування. А попереду ще немалі витрати, щоб підготувати дитину до навчального процесу. Для багатьох батьків це непідйомна сума, адже вони ледве зводять кінці з кінцями, бо багато хто з них втратили роботу і доходи через карантинні заходи.
Допоможіть закупити 60 наборів канцтоварів для діток із таких сімей на суму 24 000 грн! Діти – це щастя! Дуже хочеться, щоб кожна дитинка в цей день відчула турботу та нашу небайдужість. БФ "Карітас СДЄ УГКЦ" вже понад 20 років опікується дітьми з кризових та малозабезпечених сімей. Цього року, як і в попередні роки, ми організовуємо благодійну акцію "Шкільний портфелик". Щодня до нас звертаються люди з проханням про допомогу. На сьогодні маємо 60 дітей шкільного віку, яким потрібна наша підтримка.
Допомога нужденним дітям для нас є обов’язком, як справжніх християн та громадян України!
Поділитись на Google Plus

Автор News

0 Коментарів:

Дописати коментар