Анонсовано перекриття вулиць в Дрогобичі

Вчора, групою активістів з району Коновальця , було анонсовано перекриття тимчасової площадки для перетримки і вивозу сміття, через постійний неприємний запах. Всі мешканці міста чули запах по всіх районах Дрогобича. Міська влада грішить на фермерів з Лішні, не можу сказати чи це правда, але в самій Лішні запах теж присутній. 
Були вчора біля площадки з 20.00 і до 22.15. Що можна сказати- запах присутній, але не настільки, щоб покрити всі райони міста. Сьогодні зранку були знову, щоб за дня роздивитись що робиться на площадці і в чому проблема. Так як сама площадка не планувалась до постійного тримання на ній сміття в великій кількості, то і не було зроблено відповідно відвід поверхневих вод в стічні канави, для подальшої від качки і вивозу асенезаторськими машинами! Це питання вирішується без проблем і влада має відреагувати!
Друге, що всіх збурило, так це велика кількість накопичуваного сміття! Всім відомо, що був заблокований казначейський рахунок і кошти на вивіз сміття не виділялись, що і призвело до накопичення великої кількості відходів, до того вийшов з ладу бульдозер. На сьогодні техніка привезена нова, бульдозер ремонтують, сміття почали вивозити. Зі слів майстра площадки, для повної очистки площадки від сміття , потрібно вивозити в день чотири- п‘ять фур. Ми всі знаємо, що наше сміття блокують в Брониці, Самборі, Бориславі, Миколаєві, Стрию. Машини возять сміття в Івано-Франківськ. Ми в 2018 році мали місто-смітник! Всі постили завали сміття в кожному районі! Зараз все звозять в одне місце! Так, воно в межах міста, але в одному місці, а не у кожного з нас під будинками, в тому числі і на Коновальця! Хто забув, зо робилось знизу фото. Не являюсь прихильником ні Кучми, ні Жирного, але як на мою думку блокуванням ми знову заженемо місто в сміттєвий колапс! Пропоную, і вчора біля площадки мене підтримали місцеві активісти, волонтери та АТО-шинки, створити ініціативну групу з представників районів Дрогобича, громадських організацій, волонтерів і атовців для подальшої координації спільних дій в вирішенні сміттєвої кризи. Тільки об‘єднавши зусилля кожного мешканця міста ми зможемо змінити ситуацію. 


За матеріалами Facebook
Поділитись на Google Plus

Автор News

1 Коментарів:

  1. Поки голкотерапевт-розвідник буде головою села, проблема сміття повністю не вирішиться. Можете хоч 20 ініціативних груп створити.

    ВідповістиВидалити