Директорку Дрогобицького Ліцею Затримала Поліція

 

В середу, 7 вересня, патрульна поліція затримала директорку ліцею імені Богдана Лепкого Наталію Ластов’як і її сина. Подія сталася після обіду: спочатку патрульні зупинили автівку через те, що син Наталії за кермом був не пристебнутий, а потім їх обох доставили у відділок поліції.

Полісмени не вручили Наталії Ластов’як жодного протоколу, натомість одягли кайданки на її сина та доставили обох до місцевого відділу поліції. У результаті, через погіршення стану здоров’я, директорка опинилася на лікарняному ліжку.

Близько 19.00 7 вересня під Дрогобицьким відділом поліції зібралися директори та педагоги навчальних закладів міста, а також службовці Дрогобицької міської ради разом з керівництвом громади та представниками депутатського корпусу, щоб з’ясувати обставини та причини затримання.

Начальник відділу освіти Віталій Вовків зазначив, що причиною затримання директорки став торішній недопуск комісії РДА до ліцею.

“У вересні 2021 року Дрогобицький ліцей мав 80% вакцинованих працівників, однак з Дрогобицької райдержадміністрації на перевірку приїхала комісія. Її не впустили у ліцей тому, що документи, які вони пред’явили, не мали ні підпису, ні печатки, не були належним чином завірені. Пані Наталія тоді запевнила членів комісії, що 80% працівників вакциновані, а вони розвернулися і пішли. Тоді ж комісія викликала поліцію та було відкрито кримінальне провадження, згодом його закрили й тепер провадження відкрили знову.

Вважаю, що представники комісії побачили, що складу злочину як такого немає, тож вирішили накласти адмінпротокол щодо порушення керівником ліцею правил карантинних вимог, а також накласти на неї штраф у великих розмірах. Це і стало причиною того, що ми побачили вчора ввечері з фактом затримання Наталії Ластов’як”, – прокоментував Віталій Вовків.

Поділитись на Google Plus

Автор News

2 Коментарів:

  1. Будь ласка, правильно використовуйте назви навчальних закладів. Ліцей імені Богдана Лепкого і Дрогобицький ліцей - це різні навчальні заклади. Некоректний заголовок вводить в оману читачів.

    ВідповістиВидалити