Дрогобицьку солеварню знесуть заради котеджного містечка?

Дрогобицька солеварня, яка неперервно діє з 1250 року, є найстарішим діючим підприємством України. Мало того, це один з символів та туристичних принад Дрогобича. Недарма на гербі Дрогобича зображені стопки з сіллю. Зараз над цим символом Дрогобича нависла небезпека. Стало відомо, що дрогобицьку солеварню хочуть закрити заради землі на якій вона знаходиться, щоб побудувати там котеджне містечко.
Можливо для реалізації такого плану, підрозділ Дрогобицької міської ради "ТІЦ", подав заявку на реєстрацію торгової марки "Дрогобицька сіль". Для чого? Зрозуміло, що власник такої торгової марки, зможе заблокувати виробництво товару "Дрогобицька сіль" і таким чином зупинити підприємство. А далі? Банкрутство, ліквідація? І земля для котеджів? Відомо, що за "ТІЦ" стоїть організоване угрупування з Дрогобича, яке називає себе "Дев'ятка". Чому "Дев'ятка"? Можливо від 9-го управління КГБ, яке займалось політичними переслідуваннями? Чи вдасться знову роздерибанити землю громади?

Іван Полядюк.
Поділитись на Google Plus

Автор News

4 Коментарів:

  1. Єдиний спосіб завадити цьому це загалиний розголос!!! Люди діліться новиною в соцмережах, розповідайте знайомим!!!! А влада буде використовувати перевірений метод - висміяти і принизити тих хто про це говорить. Не вийде!!!

    ВідповістиВидалити
  2. Громада міста Дрогобича абсолютно не допустить жодних спроб знищити солеварню або передати її в приватні руки. Це вже неодноразово робилося і ніколи не вдалося. Будь-яка техніка яка зайде на територію чи майно буде ліквідоване а будь-хто хто стоятиме за такими незаконними діями буде
    підданий народному переслідуванню. Жодні правоохоронні органи не допоможуть. Дрогобич не раз в не два пригнали і все закінчувалося з плачевними наслідками для забудовників.

    ВідповістиВидалити
  3. Хоч одне не законне будівництво в Дрогобичі зупинили? Дрогобицька громада інфантильна і нічого блокувати не буде. Нагнуть дрогобич в котрий раз і все

    ВідповістиВидалити