В Болехівцях відкрили спортивний майданчик

В неділю в селі Болехівці відбулося освячення та урочисте відкриття спортивного майданчика зі штучним покриттям. Участь у цій святкові події взяли заступник начальника управління фізичної культури та спорту ЛОДА Андрій Тур, заступник голови Дрогобицької райдержадміністрації Володимир Ханас, депутат обласної ради Михайло Задорожний, сільська голова Ірина Кіс, головний спеціаліст з питань молоді і спорту Михайло Якимчук, громада села.
Лейтмотивом усіх промовців було те, що це доволі непересічна і важлива подія у житті села, такий майданчик потрібний в першу чергу молоді, адже тут вони зможуть себе реалізувати і досягнути значних успіхів, як у спорті, так і здоровому способу життя. Це є прикладом, як місцева, районна та обласна влада спільними зусиллями досягають потрібного для людей результату.
На облаштування цього спортивного майданчика спрямовано з обласного бюджету 700 тисяч гривень та 729 тисяч гривень з місцевого бюджету. Майданчик у Болехівцях облаштовували в рамках реалізації Комплексної програми розвитку фізичної культури та спорту Львівщини на період до 2021 року.
Поділитись на Google Plus

Автор News

0 Коментарів:

Дописати коментар